Paniek in Amsterdam! De stroom viel een keertje uit. Sylvia Witteman schreef er meteen een column over in de Volkskrant. Wat ook kan: de Russen komen! Dat zei althans een militaire topman van de NAVO. Of je woont in Groningen en er komt weer een aardbeving. However: je kunt maar beter goed voorbereid zijn.

Ben je op zoek naar praktische strategieën en advies om voorraden aan te leggen, uw eigen voedsel te verbouwen en zelfvoorzienend te worden om te overleven in tijden van rampsituaties? Dan is ‘The Prepper’s Survival Bible’ het ideale handboek.

Gebaseerd op de gecombineerde overlevingswijsheid van tien prepperboeken, onthult deze complete collectie hoe je een catastrofe kunt overleven, je gezin veilig kunt houden en voorbereid kunt zijn op elke ramp. Met beproefd advies en bedrieglijk eenvoudige strategieën ontdek je hoe je beter voorbereid kunt zijn, essentiële hulpbronnen kunt aanleggen en off-grid kunt overleven, ongeacht de omstandigheden.

Of je nu een passie hebt voor ‘off-grid’ leven en op zoek bent naar de perfecte gids om een zelfvoorzienende levensstijl te beginnen, of je gewoon wilt leren hoe je jezelf en je gezin kunt redden in tijden van rampspoed, ‘The Prepper’s Survival Bible’ is een bron van onschatbare waarde voor iedereen die wil investeren in de veiligheid van zijn gezin.

Van eerste hulp tot zelfverdediging, van tuinieren tot inblikken, van het aanleggen van voorraden tot recepten – you name it en het staat in dit boek.

De verdere inhoud:

✅ Voorbereiding op rampen 101 – Hoe je je op elke catastrofe kunt voorbereiden

✅ Het geheim achter overleven op lange termijn (en hoe je maandenlang off-grid kunt blijven)

✅ Onmisbare technieken voor thuis- en gezinsverdediging om je dierbaren veilig te houden

✅ Advies over tuinieren en composteren voor het verbouwen van je eigen voedsel

✅ Een praktische gids voor natuurlijke geneeskunde en eerste hulp

✅ Eenvoudige en heerlijke crisisrecepten om je gezin te voeden tijdens een ramp

Als je aardbevingen, orkanen, stroomstoringen of een totale ineenstorting van de samenleving wilt overleven, biedt ‘The Prepper’s Survival Bible’ je de tools, inzichten en adviezen die je nodig hebt om de dingen die je belangrijk vindt te beschermen.

PS. Speciaal voor de Noord-Afrikaanse buren die binnenkort gedropt worden, hebben we nog een extraatje.