(Advertentie)

Beste Sophie,

“Au.”

“Doet best pijn.”

“Hopen op goede afloop.”

“Geen makkelijke tijd.”

“Gewéldige man.”

“Schat.”

“We missen ‘m.”

“Heel zuur.”

(Advertentie)

“Verschrikkelijk.”

“Voel me gehecht aan ‘m.”

“Mijn hart is gebroken…”

“Medeleven.”

“Hoop zó dat het goedkomt.”

“Dat ie terugkomt.”

“Echt een lieverd.”

We zijn inmiddels twee dagen verder, maar ik moet nóg schaterlachen als ik in mijn hoofd de sketch terugluister die twee wereldvreemde grachtengordelvrouwen maandagavond in ‘Sophie en Jeroen’ opvoerden.

(Advertentie)

Dat slikken.

Die tranen.

Die half gebroken stemmen.

Héérlijk.

Dat het hier om de man ging die volgens het Openbaar Ministerie en de politie als advocaat geheime informatie doorspeelde aan Riduan Taghi, die niet alleen een oud-klasgenoot van hem was, maar ook de vermeende leider van één van de meest gewelddadige criminele organisaties in Nederland – met God weet welke gevolgen?

Dat het hier om de man ging die de toch al slechte naam van de strafrechtadvocatuur verder heeft bezoedeld door op geheime bandopnamen te bekennen dat hij een ambtenaar had proberen om te kopen?

Dat het hier ging om de man die Peter R. de Vries postuum van zijn moral high horse heeft getrokken, nu blijkt dat De Vries deze affaire in de doofpot heeft gestopt om het advocatenkantoor van zijn zoontje te redden?

Dat interesseert jou toch allemaal niet?

(Advertentie)

Geweldige man…

Schat…

Lieverd…

Hart gebroken…

Ben héél benieuwd wie je vanavond gaat witwassen.

En koop vandaag vooral via mijn Amazon-linkje even een boek over ‘hybristofilie’ als verjaardagscadeau voor Hanneke Groenteman.

Groet,

JanD

PS. Cadeautje! Dan weet je hoe serieus ik mensen zoals jij neem.

PS2. In de ‘Ga Dan Special’ van de Nare Jongens Podast hebben Bas Paternotte de ballen uit onze broek gelachen om jou en die onnozele oma.