Beste Rob,

Bij de vorige Tweede Kamerverkiezingen streed D66 onder leiding van Sigrid Kaag met de VVD om het Torentje.

Met 24 zetels werd D66 zonder concurrentie de tweede partij van Nederland.

Dat was in 2021.

We zijn twee jaar verder en nu strijdt D66 onder jouw leiding met CDA, FVD, PvDD, SP, Christenunie, Volt, DENK, SGP en JA21 om de positie van de zesde partij van Nederland.

Als jullie heel veel mazzel hebben, blijven er van de 24 zetels nog 7 over.

Omdat de leiding van de Staatsomroepen en systeemcouranten bang zijn dat de Baudets, Ouwehands, Bikkertjes, Van Baarles, Dassens, Stoffers en Eerdmansen je óók nog voorbij gaan op 22 november, gooien ze er de laatste weken voor de verkiezingen een onevenredige hoeveelheid D66-propaganda tegenaan. Zoals in 2021 met de Riefenstahleriaanse Kaag-documentaire bij de VPRO.

(Advertentie)

Neem het ‘NOS op 3 Verkiezingsprogramma’. Daarbij was jij gekoppeld aan FVD-lijsttrekker Thierry Baudet.

“Door loting”, zei je gisteravond bij het Staatsomroep-programma ‘Khalid en Sophie’, waar je mocht terugblikken op het ‘NOS op 3 Verkiezingsprogramma’. LOL. Alsof de magere mannetjes je tegenover Laurens Dassen zou hebben laten zetten door de Staatsomroep.

Maar goed.

De redactie van dat verkiezingsdebat presenteerde woensdag als één van de jongeren de zich als ‘non-binair’ identificerende Bram Wissink.

Wissink werd neergezet als bloednerveuze ‘student’ voor wie het heel moeilijk was om de discussie aan te gaan met een ervaren debater als jouw tegenstander Thierry Baudet.

In werkelijkheid is hen -zo bleek een dag later op het prachtige medium Twitter- een onderzoeksjournalist, die onder meer werkte voor Follow The Money en het linksextremistische Broodbuis.nl.

(Advertentie)

Een onderzoeksjournalist die een relatie (en een podcast) heeft met een medewerker van het vooral voor de Staatsomroep werkende productiebedrijf Human Factor TV van D66-minister Kajsa Ollongrens echtgenote Irene van den Brekel.

Een onderzoeksjournalist die op datzelfde Twitter behoorlijk uitdeelt. Tweets als: “Ik neuk dan ook wijven en kerels; jouw ouders welteverstaan” ken ik eigenlijk alleen van agressieve Marokkaanse bontkraagjes (maar dan met de toevoeging van twee, drie keer ‘kk’).

Én een onderzoeksjournalist die actie voert tegen Mark Rutte, Pieter Omtzigt “motherfucker” noemt, een verhaal uit zijn duim zuigt over het BBB van Caroline van der Plas en Thierry Baudet regelmatig voor “nazi” en “fascist” uitmaakte.

(Advertentie)

Kortom: álles deden ze er bij de Staatsomroep aan om Thierry Baudet in de val te laten lopen en jou een voorzet voor open doel te bezorgen.

En wat deed je, Rob?

Hoe kopte je deze niet te missen kans in?

Nou eh… niet!

Want toen Thierry Baudet het over de non-binaire ‘student’ Bram had, maakte je de allergrootste fout die je kunt maken in die kringen.

Misgendering!

Je wees triomfantelijk naar Bram en sprak tegen Baudet de legendarische woorden: “Hij zit hier, hè.”

“Hij”, Rob.

(Advertentie)

Alsof er alleen mannen en vrouwen bestaan!

Dat is echt ‘min 66’ op de schaal van deugen.

Wat wordt je volgende faal?

Dat je in het kleine-partijendebat met ‘Rolo’ Bontenbal opeens roept: “Ik ben ondertussen aan het bedenken hoe je een huis verwarmt met kernenergie”?

Echt man, met een leider zoals jij heeft D66 geen vijanden meer nodig.

Groet,

JanD

PS. Cadeautje! Voor als je straks thuis moet toekijken als na de verkiezingen de prijzen worden verdeeld tussen de grote jongens en meiden.


Het ‘Briefje van Jan’ en de ’99 woorden’ zijn gratis te lezen. Wil je desondanks doneren, dan kan dat via Backme of  Bunq. Kopen via mijn Amazon-link is ook top!

Dank voor jullie donaties!