Beste Peter,

En ja hoor, ze bestaan.

Mensen die dommer zijn dan Rachel Hazes, bedoel ik.

En ze heten: Peter Gillis.

Na de affaire met ‘de gecremeerde kroket’ hebben we nu de soap rond ‘de ex van Peter Gillis’.

Jij eist namelijk van media dat ze jouw ex-vriendin Nicol Kremers niet langer ‘de ex van Peter Gillis’ noemen.

Desnoods, zo dreigde je zaterdagavond tegen Patty Brard van het programma SBS Shownieuws, sleep je media die de ex van Peter Gillis ‘de ex van Peter Gillis’ noemen voor de rechter.

Of “zoek je het hogerop bij Talpa”.

(Advertentie)

LOL.

Zo’n eis om de ex van Peter Gillis niet langer ‘de ex van Peter Gillis’ te noemen, maakt natuurlijk pas kans als de ex van Peter Gillis niet langer de ex van Peter Gillis is.

En dat kan alleen als Peter Gillis en de ex van Peter Gillis weer een relatie krijgen.

Ik geloof niet dat dat er in zit.

De ex van Peter Gillis, zo vernamen we bij SBS Shownieuws, heeft de creditcard van Peter Gillis naar eigen zeggen namelijk niet meer nodig om in het levensonderhoud van de ex van Peter Gillis en haar vier bloedjes van kinderen te voorzien.

De ex van Peter Gillis noemde zichzelf namelijk bij SBS Shownieuws -ik verzin dit niet- “een megasuccesvrouw”.

(Advertentie)

Waar jouw imperium van klantonvriendelijke vakantieparken op instorten staat omdat gemeenten, FIOD en Justitie je verdenken van bijvoorbeeld witwaspraktijken, belastingontwijking, illegale huisvesting van arbeidsmigranten, intimidatie én een poging een stuk rug van de ex van Peter Gillis op te eten, bouwt de ex van Peter Gillis geheel op eigen houtje aan haar consortium van bedrijven.

Zo introduceerde de ex van Peter Gillis zeer onlangs een nieuwe webshop met zogenaamde ‘intieme speeltjes’.

Het leiden van dat bedrijf combineert de ex van Peter Gillis met het tonen van haar lichaam op bekende rukkerswebsites als OnlyFans, waar de ex van Peter Gillis naar eigen zeggen inmiddels op een maandomzet van rond de 100.000 euro zit.

En dat terwijl de ex van Peter Gillis daar nog slechts die gemene rotkop en twee met slagroom bedekte tepels heeft laten zien – dus daar zit nog voldoende groeipotentie in, nu er blijkbaar markt is voor ordinaire Brabantse golddiggers die naar objectieve maatstaven toch niet bepaald een ‘lekker wijf’ genoemd kunnen worden.

(Advertentie)

Ik bedoel: waar Peter Gillis zelf alles wat hij de afgelopen decennia heeft opgebouwd zo langzamerhand in elkaar ziet donderen, staat de ex van Peter Gillis nog maar aan het begin met haar miljoenenimperium.

Het lijkt mij eerder een kwestie van weken dan van maanden voor Talpa dan toch éindelijk jouw compleet gescripte freakshow ‘Massa is Kassa’ er wegens een plotselinge aanval van integriteit uit gooit en vervangt door een realilty soap rond de ex van Peter Gillis en haar avonturen in de seksspeeltjeshandel en op OnlyFans-achtige sites en wat er verder allemaal nog aan spin-offs bij zal komen.

Ex van Peter Gillis-slagroom…

Ex van Peter Gillis-littekentatoo’s…

Ex van Peter Gillis-hatseflatsworkshops…

Ex van Peter Gillis-Blijf van mijn Lijf-huizen…

(Advertentie)

Ik kan persoonljk vooral niet wachten op de door Mark Koster geschreven biografie van de ex van Peter Gillis, waarin de ex van Peter Gillis in geuren en kleuren zal verhalen over wat ze allemaal gezien en meegemaakt heeft in de periode vóór ze de ex van Peter Gillis werd.

En dat de naam van de schrijver dan wel op de cover mag en hij wel fatsoenlijk betaald krijgt.

De titel lijkt me, gezien het grote commerciële talent van de ex van Peter Gillis, een a-b-c-tje: ‘De ex van Peter Gillis’.

Niet dat de ex van Peter Gillis het geld dat de ex van Peter Gillis daarmee verdient tegen die tijd nog nodig zal hebben, maar dat doet de ex van Peter Gillis dan vooral om Peter Gillis te vernederen.

Weet hij ook eens wat dat is.

Groet,

JanD

PS. Cadeautje. Alvast voor na je strafzaak. Met de groetjes van de ex van Peter Gillis 😉

PS2. Het was gisteren weer een dolle boel in de ‘Bassie en Jan Moskee’-podcast. Ken jij Yesim Candan en Stella Bergsma? Die zoeken nog airtime.


Disclaimer Het ‘Briefje van Jan’ en de ’99 woorden’ zijn gratis te lezen. Eventuele donaties (via Backme) worden gewaardeerd.

Dank voor jullie donaties!