Beste Geert,

Betrapt!

Een klassiek ‘doordemandje’ was dat.

Gisteren was je zo stom om Thierry Baudet tijdens de algemene beschouwingen te vragen om te bevestigen dat 9/11 volgens hem een inside job was en dat de maanlandingen nooit hebben plaatsgevonden.

Toen móesten de aanhangers van Forum voor Democratie de anderhalf miljoen kiesgerechtigden die weer overwogen om op de PVV te stemmen de waarheid over jou wel vertellen.

Ik heb wat reacties verzameld.

Anton de Lange schreef: “Geert W. heeft eindelijk zijn oppositionele masker laten vallen en is openlijk toegetreden tot het kartel. Het verraad van Geert W.”

(Advertentie)

‘Keus’: “Wilders spint garen bij het narratief dat boze moslims die aanslagen hebben uitgevoerd, maar we weten nu toch wel beter.”

‘Wan’: “Het spijt me dat Geert Wilders zijn toevlucht zoekt tot dit soort praktijken. Blijkbaar toch al die jaren #kartel

‘CPE van Beilen’: “Hij zit niet voor niets al sinds de late jaren 90 in commissie stiekem. Echter niemand controleert dat elk jaar even van wie er nu weer in zit. Oh, en dan is er ook nog het feit dat hij een Israëlisch paspoort of ID heeft en is opgeleid door de Mossad tijdens z’n studie periode in Israël. Al heeft de AIVD hem schoon verklaard. Echter in deze tijden… wie van de bevolking vertrouwd een AIVD nog die zich gedraagt als de Stasi uit de DDR? Hun woord zegt mij persoonlijk dan ook net zoveel als stront op een stukje WC papier, want wat het echt was kon van alles geweest wezen.”

‘John Doornbosch’: “Wilders is controlled opposition, iets anders kan ik er niet van maken.”

(Advertentie)

‘Tom van der Steen’: “Iedereen weet dat Wilders er vooral zit om Moslims te stigmatiseren want dat is goed voor de Israelische agenda.”

‘Charlie’: “Helaas is Wilders dikke vriendjes met Rutte.”

‘Tony Cabus’: “Wilders is zijn laatste beetje charisma -voor zover die dat al had- nu totaal kwijt.”

‘Joke Hetem’: “Verschrikkelijk wat Geert Wilders hier doet, te walgelijk voor woorden, kartel pleaser!!!”

Joyce Vastenhouw: “Klakkeloos alles aannemen wat je wordt voorgeschoteld is voor de naïeven of voor hen die een andere agenda dienen.”

Els Schwenke: “Erg kinderachtige actie van je Geert! Bah! Gauw naar links kruipen.”

(Advertentie)

Patrick de Schepper: “Wilders is de moeite niet meer waard om hetzelfde lot van Pim Fortuyn te ondergaan. Schaf die bewaking maar af. Hij zal tóch niet meer geviseerd worden…” (Die moest ik even opzoeken. ‘Viseren’ is Vlaams en betekent: ‘het op iemand gemunt hebben’)

Jan Ooms: “Slechte beurt, meneer Wilders.”

Melissa Kampers: “Je ziel alsnog verkocht aan het partijkartel Wilders in ruil voor de schijn van relevantie? Wat een drol ben je dan.”

‘Fitfruitworldfresh’: “Gebouw nr 7 is zelfs toegegeven door de eigenaar ervan dat het opgeblazen is. DYOR !!!!”

‘Ronald’: “Geert wil zijn laatste jaren nog even regeren en likt de aars van het kartel. Straks ben jij de tassendrager.”

(Advertentie)

‘Huib’: “Goedkoop scoren, om maar mee te mogen doen, je bent een misselijke verrader en ik hoop dat Yesilgoz je weer de voet dwars zet, dat verdien je wel. VERRADER!”

Olga Molema: “Een nare manier om een wit voetje te halen bij de VVD.”

Joris van den Oetelaar: “Jij bent een knechtje van de macht, dat is nu wel duidelijk.”

Harmen de Boer: “Totaal niet op de inhoud ingegaan en alleen maar baudet framen diep en dieptriest.”

Paul Cliteur: “Oef, Wilders wil wel erg graag regeren. Eerst zijn eigen partijprogramma bij het oud vuil gezet en nu dit soort trucjes om het kartel te pleasen. Wel jammer.”

‘Papa Joe’: “Jammer hoor Geert Wilders, had meer van je verwacht.”

(Advertentie)

‘Gewoon Merel’: “Meneer Wilders kan het weten, die stond er naar en keer ernaar ? Dat zelfs jij je kont verkoopt wilders maakt je pas echt een goedkope lul. Hoe kan je mensen voor schut zetten als je er zelf ook niet bij was. Echt ik ben blij dat je dit gedaan hebt want alles valt op ze plek.”

Tja, Geert.

Als ‘alles op ze plek valt’, houdt het op.

Dan móeten die anderhalf miljoen potentiële PVV-stemmers de overstap naar Thierry Baudet wel maken, hè?

Die zijn ook niet gek namelijk.

Groet,

JanD

PS. Cadeautje. Dan kun je eindelijk doen wat die Baudetiers al jaren geleden hebben gedaan: DYOR !!!!


Disclaimer: Het ‘Briefje van Jan’ en de ’99 woorden’ zijn gratis te lezen. Wil je desondanks doneren, dan kan dat via Backme of  Bunq.

Dank voor jullie donaties!