Meneer Van der Burg,

Aha.

Dilan is met vakantie.

Die wil straks fris de verkiezingscampagne in en nu vervangt u de minister van Justitie en Veiligheid.

En omdat zij zo’n fraaie carrière heeft opgebouwd door vooral heel vaak en heel hard “Keihard aanpakken dat tuig!” te roepen en uw ambitie ook niet ophoudt bij een staatssecretariaat dacht u: dat kan ik ook.

Dus toen een 25-jarige roomblanke kneus uit de Alblasserwaard in een interview met het Algemeen Dagblad toegaf dat hij nogal ranzig bezig was toen hij tijdens zijn vakantie op Mallorca in kennelijke staat op het gezicht van een slapende toerist poepte en meldde spijt te hebben, rook u uw kans.

(Advertentie)

“Dertig bier en twintig shotjes is geen legitimatie noch een verklaring”, schreef u. “Iemand zo vernederen zegt iets over je karakter. En spijt lijkt het gevolg van de reacties, niet als gevolg van de daad zelf.”

Helemaal mee eens natuurlijk.

Als ónze accountant deze kneus op ons afstuurde om de belastingaangifte te begeleiden, zou ik razendsnel het contract verbreken. Maar onze accountant is goddank Mazars niet.

En als een van mijn zoons hem als trainer van zijn voetbalelftal had bij de junioren, zou ik vragen of ze bij die club wel helemaal honderd waren. Maar mijn zoons zijn de juniorenleeftijd ontgroeid en we wonen niet in de Alblasserwaard.

Dus wij zijn het eens.

Deze zuipende proleet Jelle de W. heeft een kutkarakter.

En is nog een dikke loser ook, met zijn ‘breedveldje’.

(Advertentie)

“Mensen roepen dat ik de straat op moet worden getrokken en doodgeschoten moet worden. Mijn leven staat helemaal op zijn kop. En ook dat van mijn naasten. Ik heb zelfs overwogen om te gaan emigreren”, meldde die kneus aan de twéé AD-verslaggevers die hem kwamen interviewen.

Ach gossie…

Maar goed, dat was gisteren.

Dilan-style gereageerd, kudo’s van de partijtop binnen, next.

‘Next’ is vandaag.

Misschien kunt u de blik vandaag afhalen van het Spaanse eiland Mallorca en ‘m richten op Nederlandse plaatsen als Ter Apel, Nieuw-Weerdinge, Budel en Maarheeze.

Daar zitten heel veel smeerpijpen met dezelfde ranzige hobby’s als die Jelle.

(Advertentie)

Daar wordt niet alleen bij de mensen in de tuinen gepoept, maar ook nog demonstratief gemasturbeerd.

Door uitschot dat ú de mensen daar op hun dak stuurt.

Ik zou zeggen: aan de bak, kerel.

Keihard aanpakken dat tuig!

Groet,

JanD

PS. Cadeautje! Echt iets voor iemand met uw hands on-mentaliteit.


Disclaimer Het ‘Briefje van Jan’ en de ’99 woorden’ zijn gratis te lezen. Doneren mag uiteraard (via Backme).

Dank voor jullie donaties!