Beste Dilan,

Het is zover!

De grote Frans Timmermans strijkt met zijn hand over de plek waar bij normale mensen een hart zit.

Je mag aan tafel.

Als je eerst boete doet voor je verraad aan het partijkartel door met die vréselijke Geert Wilders te gaan praten, is de man die vanuit “Europa” neerdaalde naar die speldenprik aan de Noordzee bereid alsnog met je in onderhandeling te gaan over deelname van de VVD aan het kabinet-Timmermans 1.

NSC erbij.

D66 erbij.

ChristenUnie erbij.

(Advertentie)

Hoppa, 81 zetels in de Tweede Kamer.

CDA erbij.

Kijk aan, 38 zetels in de Eerste en 85 in de Tweede Kamer.

Als alle Kamerleden in beide Kamers zich vervolgens (net als die tijdens Rutte 2, 3 en 4) aan de fractiediscipline houden en bij alle voorstellen van Timmermans 1 netjes bij het kruisje tekenen, kan dat kabinet zomaar de rit uitzitten.

Dat je van de VVD dan bij de volgende verkiezingen net zo’n splinterpartijtje maakt als ‘Rolo’ Bontenbal een halfjaar geleden met het CDA heeft gedaan?

Dat je de prachtige verzorgingsstaat die Nederland decennia lang was nóg verder naar de verdommenis helpt met kneiterlinks globalistisch beleid?

Ach joh, kan jou het bommen!

(Advertentie)

Jij vindt wel weer een nieuw baantje.

Áls dat al nodig is…

Want als de GroenLinks-vrienden van Frans Timmermans, die sinds de pogrom van 7 oktober hun ware gezicht laten zien, vóór die tijd een nieuwe Volkert weten te inspireren, kunnen de kaarten opeens héél anders komen te liggen.

Je kunt ook iets anders doen.

Kappen met die spelletjes en zorgen dat dat zo noodzakelijke wederopbouwkabinet met PVV, NSC en BBB er gewoon komt.

En rap wat.

Het speelkwartier is over, poes.

Groet,

JanD

PS. Cadeautje! Dan kun je nooit zeggen dat je niet wist waar je aan begon met die bolle.

PS2. In aflevering 83 van de ‘Bellen met Bassie’-podcast hebben we even gehakt gemaakt van Frans Timmermans en zijn ultimatum. Nu jij nog.