Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Beste PvdA-kiezers,

Ook zo blij dat u zich tegenwoordig blauw betaalt aan gas en licht?

Ook zo blij dat bejaarden, die meer warmte nodig hebben dan jongere mensen, deze winter letterlijk kou lijden omdat ze hun verwarming lager moeten zetten of helemaal niet aan durven zetten?

Ook zo blij dat u korter of minder vaak onder de douche staat omdat u het niet meer kunt betalen?

Ook zo blij dat arbeiders in matig geïsoleerde huurwoningen tegenwoordig meer kwijt zijn aan gas en licht dan aan huur?

Ook zo blij dat de plaatselijke bakker gestopt is omdat-ie zijn ovens niet meer rendabel kon laten draaien en u nu laf fabrieksbrood mag eten?

Ook zo blij dat zelfs tweeverdieners niet meer weten hoe ze de eindjes aan elkaar moeten knopen?

Ook zo blij met al die zwaar gesubsidieerde stalen ‘bomen’ van wel 200 meter met twee wieken overal in Nederland en op de Noordzee?

Ook zo blij dat Russisch gas en Russische olie niet meer rechtstreeks uit Rusland naar Nederland komt, maar via tussenleveranciers die allemaal wat euro’s op de prijs doen?

Ook zo blij dat u nu ook eens een klein beetje hebt ervaren hoe uw opa en oma zich in ‘de oorlog’ hebben gevoeld?

Ook zo blij dat Poetin zich de ballen uit zijn broek lacht nu hij meer geld voor zijn Russische gas krijgt door de schaarste?

Ook zo blij met de lange rijen voor de Voedselbank?

Ook zo blij dat de aandeelhouders van de energiemaatschappijen dankzij het door de PvdA bereikte tijdelijke prijsplafond op gas op een ongelooflijke manier hun zakken aan het vullen zijn op kosten van de hardwerkende Nederlander?

Ook zo blij dat Sigrid Kaag haar zakken vult met die torenhoge belastingen en accijnzen op energie?

Ja?

Zeker weten?

Stem dan op 15 maart vooral op de PvdA (of het nóg asocialere bakfietsbroertje GroenLinks).

Zodat perverse beroepspolitici als Mei Li Vos van de PvdA (en Tom van der Lee van GroenLinks) ook na de verkiezingen verder kunnen met hun bijna sadistische Twitterberichten waarin ze juichen om de ellende die ze u samen met de vier coalitiepartijen hebben aangedaan.

Dit soort berichten:

Stem dan ook vooral PvdA zodat Attje Kuiken in de Tweede en Mei Li Vos in de Eerste Kamer ongestoord verder kunnen met het steunen van Mark Rutte bij het afknijpen van uw pensioen, het zorgen dat uw kinderen langer thuis ‘willen’ blijven wonen en het naaien van de Toeslagenouders en de Groningers.

Bent u níet blij met al die kleine misdaden tegen de menselijkheid waaraan de PvdA-politici zich medeschuldig maken en die in de tijd van bijvoorbeeld Joop den Uyl ondénkbaar waren?

Wilt u wél op ‘een ouderwetse arbeiderspartij’ stemmen?

Stem dan SP of PVV.

Is goed voor uw land.

En ga vooral lopend naar de stembus, want daar warmt u van op.

Is goed voor uw lichaam.

Groet,

JanD

PS. Cadeautje! Voor als u geen zin heeft om uw balletje gehakt te vervangen door krekels.

UPDATE Toch netjes! Antwoord van Mei Li Vos.


Disclaimer Het ‘Briefje van Jan’ en de ’99 woorden’ zijn gratis te lezen. Eventuele donaties (via Backme) worden zeer gewaardeerd.

Dank voor jullie donaties!